Barcelona!

Hei dere! Vi var i Barcelona med et vennepar til Barcelona. Det var en utrolig gøy, og ikke minst minnerikt reise. vi var på Illulion Hotel, som ligger nært både stranda å sentrum. Vennlige ansatte og resepsjonister, som snakker Engelsk veldig bra. Rent og fint hotell, som jeg anbefaler dere kan dra til hvis dere skal til Barcelona! I tillegg er det butikker rett over gata, som er veldig kjekt.

Grei utsikt fra toppen av hotellet.
«Bye bye Summer» festival

Vi var der i september, og ja jeg var litt treg med å dele det, men bedre sent enn aldri haha. Vi var heldige å oppleve en festival de bruker å ha som de kaller «bye bye summer». Vi visste ikke noe om det men var en gøy tilfeldighet å oppleve det. Kan ikke si musikken var det beste etter min smak, men gøy likevel haha. Det ble sendt opp raketter både på stranda og sentrum. Stas det vel!

Anbefaler på det høyeste til dere å dra til Sagrada Familia, det er helt utrolig! Har ikke ord hvor nydelig det er der.

Nydelige inne i La Sagrada Familia

Vi tok heisen helt opp til toppen, og fy faen for en utsikt! Det var trange hulganger og trapper vi gikk igjennom. Ikke noe særlig for dem med klausofobi, det må man være obs på i hvertfall. Hvis ikke, totaly worth it!

<3

Vi dro også til Park Guell, en plass som definitivt er verdt å se!

Veldig fin atmosfære, musikk og fuglesang. Bare helt idyllisk.

På toppen av Park Guell

Vi måtte bare innom en plass vi fant i sentrum, haha! På et erotic museum. Jeg mener, hvem er vel ikke nyskjerrig nok til å se det vel

Jeg døøør hahaha

Neste destinasjon var til  Castell de Montjuic, en veldig intressant plass med mye historie. For dere som er glad i historie om et land og bakgrunn, anbefaler jeg å dra dit!

Jeg syntes det er viktig å se mest mulig når man er på ferie, og ikke minst lære om bakrunn og historie til den plassen man besøker. Jeg er en historie nørd, så for meg er dette viktig haha.

Ikke det beste bildet, men her er Larc De Triomf

Zoo De Barcelona var veldig stort, med mange forskjellige dyr som man ellers ikke ser så mye til. Og såå godt å se de har det bra! De så sunne og glade ut. Jeg føler meg sykt heldig som fikk en selfie med selveste dronninga!

Her er Templo del sagrado corazon de jesus! Veldig fin plass å se. Men kaldt på toppen for å si det sånn, haha. Men verdt utsikten. Man tar heis opp, ganske kjekt.

Neste til Spotify Nou ( FC Barcelona) stadium! Dette er en plass jeg virkelig anbefaler fotball fans å dra til altså!

Det var veldig synd det ikke var en fotballkamp den dagen! Hadde vært insane å vært med å se, neste gang håper jeg! Det er museum også inne på stadiumet. Sykt interessant å se alt fra første fotballsko til alle pokalene til Messi. Fy faen for en historie.

Til sist men ikke minst dro vi til Casa Mila by Gaudí! Veldig fint og unik stil.

  • Har dere vært noen av disse plassene? Eller planlegger tur til Barcelona?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.