Frankrike-5 topp plasser å se!

Velkommen dere♡

I år har vi vært på sommerferie for første gang i Frankrike. vi var på så og si en «business trip» for å passe på huset og dyra til et vennepar når de skulle dra på ferie. Så vi tok det som en ferie selv, og fikk oppleve masse fint og se den nydelige plassen i Tarbes, som ligger nært grensen til Spania.

Måtte selvfølgelig snakke med tantebarna på flyet♡

Take off fra Tyskland, vi måtte først ta flyet fra Evenes, men siden det er militært område så var det ikke lov å ta bilder derfra, men gikk heldigvis direkte til Tyskland, så slapp mellomlanding på Gardemoen. Elsker at det blir enklere for oss i Nordland for å reise kjappere♡

Også landet vi på flyplassen i Toulouse i Frankrike, og ble hentet med bil for å så dra videre til Tarbes.

Dyra som vi passet. Hundene er trente vakthunder, siden det er en del innbrudd i dette området. Så var veldig viktig med alarmer, overvåkningskamera og alt det. Det var faktisk innbrudd hos naboen første natta da vi kom. Så politiet kom for og snakke med huseierne om de så noe.

Måtte snike med til et bilde haha. Politiet sa at det var veldig bra tiltak med sikkerhets systemet huseierne hadde, så følte meg litt mer lettet for å være alene der i to uker med kjæresten.

  • Hvis dere skal til Tarbes, anbefaler jeg å dra innom parken Le Jardin Massey! en virkelig nydelig plass med beroligende atmosfære.

Digger detaljene på disse påfuglene altså. De er virkelig nydelige.

  • De har også et museum i denne parken som heter Musee Massey, som er verdt å se. Å se uniformer tilbake i 400 år, forskjellige sverd og våpen. Så, om dere elsker historie slikt som meg, dra dit!
  • Capbreton, fy søren for en nydelig strand. Havet var sykt varmt også, så om dere vil dra til en fin standplass som ikke er så langt unna Tarbes, er denne stranda perfekt.

Bare helt herlig, nyte dagen på stranda, svømme og slikke sol haha. Anbefales på det sterkeste. Eneste det kunne komme store bølger inn, så ta hensyn til det.

  • Donjon Des Aigles, en veldig fin plass ikke så langt unna Lourdes. Der holdte de et fint fugle show. Interessant og imponerende hva de kan lære all slags fugler.
  • Parc Animales des Pyrenees, en nydelig dyrepark! Her var vi noen timer for og si det sånn. Så hvis dere skal hit, beregn noen timer og en del gåing haha. Men er som regel det i de fleste dyreparkene.

En nydelig opplevelse å kose med Bambi, haha😍 Så utrolig mye fine dyr å se på. Å det beste med alt, å se at dyra ble tatt godt vare på.

Resten legger jeg ut i neste innlegg! er så mange flere plasser som vi besøkte, og som jeg virkelig anbefaler♡

  • Skal dere til Tarbes? eller vært der før?

2 thoughts on “Frankrike-5 topp plasser å se!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *