Ny blogg!

Velkommen til min blogg!

Mitt navn er Caroline Lovise Antonsen, og er født og oppvokst fra vakre Lofoten! Her bor jeg sammen med min samboer, Jeg er 25 år gammel, og er ei jente som bryr meg masse om natur og dyr. Jeg vil beskrive meg selv som en veldig positiv person, som gjør det beste ut av enhver situasjon. Det er stort sett et smil rundt munnen min hver dag, og ikke minst så er jeg en utrolig livsnyter! Jeg elsker alt som har med sminke å gjøre, mote og er eekstremt glad i å reise. Jeg er også veldig glad i å skrive og ta fotografi. Her blir jeg å dele store deler av mitt liv, og jeg håper virkelig dere blir med meg videre for å bli bedre kjent med meg å mine hverdager med epilepsi.

  • Vi ses ❤️
Annonser

Én kommentar til «Ny blogg!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.