Shopping spree!

Hei folkens!

Iløpet av denne pandemien, så har jeg fått et super kick med shopping haha! Det er helt syykt hvor mye jeg har shoppet online, det er nesten skummelt hvor lett det er å bare bestille på internett. Men i hvertfall, jeg elsker det jeg har kjøpt, og bruker alt veldig ofte, – så med andre ord, not a waste haha.

Det føles så rart å ikke kunne dra som normalt på butikkene, og ikke minst dra på restaurant uten om å tenke seg to ganger om liksom. Jeg håper virkelig verden åpnes opp igjen snart, og aller viktigst, at det er trygt for oss alle. Stay safe alle sammen! Og ta hensyn til hverandre❤️

Jeg er vandt til å reise flere ganger iløpet av et år, og etter corona pandemien kom, så har det føltes veldig tungt. Man har jo egentlig tatt det for gitt. Å dra på ferie har jeg gjort hvert år siden jeg var liten. Derfor tror jeg grunnen til all shoppingen har tatt litt av, er fordi det er ting jeg ønsker å ha på ferie liksom, å være klar til å reise igjen. Please be sooon! Isåfall, jeg er forberedt haha.

Her er noen av tingene jeg har bestilt, og elsker de!

  • Er det flere enn meg som har hatt shopping spree i disse tider?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.