Fjelltur til Mannen, Lofoten

Hei dere!

Dette er noen uker siden, men aldri for sent å dele fine turer som disse. Jeg er egentlig ikke noe fjellmenneske, å foretrekker personlig turer i terreng og skog. Meen når man først hiver seg ut på fjelltur, så er det virkelig verdt det altså! Mannen er et fjell som ligger ved populære Hauklandstranda. Det er sykt nydelig, å anbefaler virkelig å dra dit, hvis dere er ute etter fjellturer eller telte på stranda, or both haha!

Det var første gangen kjæresten min hadde vært der, og syntes det var en fantastisk plass🥰 Så etterhvert blir det telttur på oss her løpet av sommeren!

Det ble litt overskyete da vi kom opp til toppen, men utsikten er utrolig likevel! for min del var det bare bra at det ble overskyet haha😂 Jeg har ikke den beste kondisen på fjelltur for å si det sånn.

Det var så vakkert å se sauene da vi kom ned igjen. Dette var en fantastisk dag❤️ Og husk, vær forsiktig når dere går på fjellturer!

  • Vi ses!
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.