Menneskehandel?

Hei folkens!

Altså jeg blir bare provosert av regjeringen som ser på surrogati som «menneskehandel». Det er helt sinnsykt. Det er en nydelig løsning for dem som ikke kan gå gravid selv. Det er såå mange grunner for graviditet kan være skadelig for enkelte personer, og dermed er surrogatmor det beste! Hva med for eksempel et homofilt par som vil ha unger, de må adoptere ikke sant? adopsjon blir vel også menneskehandel? man betaler jo for det. Makes no sense!
Surrigatmødre er glade for å hjelpe par med å få barn, og de gjør det frivillig. Jeg ser ikke problemet ved surrogati i det hele tatt. Som en person som ikke kan få barn selv, er dette vanvittig. Hvis jeg får barn gjennom surrogati, blir jeg sett på som en som driver med menneskehandel? Jeg ønsker ikke å utsette meg selv for fare ved graviditet. Da faller jo surrogati inn naturlig, ikke sant?

Menneskehandel er innen sexarbeid og slike ting. Jeg skjønner ikke hvordan de kan sammenligne surrogati med å få barn, bare ved hjelp av en annen med menneskehandel!

INSANE

Pregnancy Vectors & Illustrations for Free Download | Freepik

  • Hva er deres mening om dette temaet? – Husk at dette er et sensitivt tema for de fleste, så diskuter saklig 🙂
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.