Testing av sminke for oljete/kombinert hud!

Hei dere!

Jeg har testet ut forskjellige sminke for oljete/kombinert hud, hvilken foundation som sitter best i løped av dagen, som ikke blir cakey, eller som bare ikke holder det dem lover! De jeg har prøvd ut er Fenty Beauty, Dior og Estee Lauder.

Jeg har slitt med akne og dermed slitt med å finne den perfekte foundation.. Jeg brukte Fenty Beauty sin Matte Pro Filtr Foundation lenge, men den begynte å bli cakey på huden, og holdte ikke i gjennom dagen, slik dem lover den skal.. Såå da begynte jeg å teste ut andre typer foundations.

Pro Filt

Jeg prøvde Fenty Beauty Matte i shade 220! Den er utrolig bra hvis du har veldig oljete hud, men tørker ut huden raskt. I hvertfall på huden min. Kjøpte den her. Ikke helt den beste for kombinert hud tenker jeg`? -Den kjøpte jeg her! Trykk på lenken under 🙂

https://fredrikoglouisa.no/produkt/pro-filt-soft-matte-longwear-foundation-32ml/

 

Estee Lauder Double Wear – Stay in place!

Denne er sinnsykt bra å føles sykt lett ut på huden. Den holder det den lover, å i tillegg beskytter den huden fra sola. Det er jo herlig, å ikke minst viktig! Den inneholder SPF 10. Jeg reagerer ofte på vanlig solfaktor der jeg får utbrudd av kviser. Men ikke med SPF som er i denne. Et stort pluss! – Meeen, de kommer uten pumpe, så det må kjøpes i tillegg. Jeg kjøpte den i 2N1 Desert Beige. Den var litt for lys for meg, så bomma litt på shaden..  Kjøpte den her:

https://www.blivakker.no/product/3105025?utm_source=awin&utm_medium=affiliate&utm_campaign=css&awc=19717_1658268464_ce0bc4aa5a851886cd6fd6b337aaebf4

 

Sist men ikke minst, favoritten! Dior Forever Matte!

Dior Forever No-Transfer 24h Wear Matte Foundation 30 ml

Denne er bare helt utrolig. Lett å påføre huden, både med og uten børste. Ser naturlig ut på huden, samtidig med veeldig god dekkevne. Den har SPF 20! Den sitter godt hele dagen og jeg ble ikke oljete heller. Så denne vant hjertet mitt haha! Jeg kjøpte den i shade 3N. Her kjøpte jeg den:

https://fredrikoglouisa.no/produkt/dior-forever-no-transfer-24h-wear-matte-foundation-30ml/?attribute_pa_farge=2n-neutral&gclid=CjwKCAjwrNmWBhA4EiwAHbjEQPPOXskC2rq6lrCucniQlsQlwpJMIqevYm-tplPlGG4mq940PQVDnhoC1S0QAvD_BwE

  • Hva er deres favoritter? Evt tips av sminke for oss med oljete/komb hud? 🙂 Ha en find dag folkens!
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.