Gran Canaria

DEL 3!

Hei dere!

Da var det klart for del 3 av reisen. 

Altsåå, denne stranden var nydelig! men iskaldt i havet, så det var no chance for noe svømming haha. Men i februar så er det vinter i Gran Canaria. Så er nok best å holde seg til bassenget på den tiden! Men likevel, vinteren i Gran Canaria er ikke i tvil bedre enn vinteren i Norge for å si det sånn. Kjenner jeg virkelig fikk lyst på leilighet i Spania, slik at vi bare kan slippe all den kulda å snøen. Hadde vært drømmen det! 

Vi dro på stranden som var bare var ca 200 meter unna hotellet. Vi tok også taxi til en stor, populær stand som heter Anfi. Sinnsykt fint! 

Det var så sykt herlig med drinker, spesielt Sex on the Beach var en av mine favoritter haha. Det gikk det masse i! Vi utnyttet tiden senere med photoshoot ved hotellet, og jeg ble så syykt fornøyd med bildene. Fotografen var morsom og erfaren. Og faktisk fra Romania, samme landet som kjæresten min er fra. What a small world! De kom veldig godt overens ihvertfall. Så det var gøy! 

Vi slet litt med å bare finne noen få bilder fra photoshooten, så vi valgte alle med hele albumet haha! Enkelt å greit. Ble 2500 kr totalt. 

Altså halloo! Hvordan kunne man bare finne noen få bilder liksom. Totalt var vel kanskje 80 bilder haha. Så poster ikke alle her, men alle er sykt bra. Perfekt photoshoot for par, så det anbefaler jeg virkelig. Og herlige minner vi tar med oss videre <3

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.