Min første sommerjobb!

Hei folkens!

I Juli har jeg faktisk hatt en sommerjobb, for første gang. Det har ikke vært lett å kunne komme seg ut i jobb på grunn av min epilepsi, men denne sommeren har det forandret seg. Jeg ble spurt om å kunne jobbe i sommer på Shell, på grunn at det var mangel på ansatte. Å siden søsteren min jobber der, tenkte vi det kom til å bli gøy å ikke minst trygt å jobbe sammen. Jobblivet har overrasket meg på en positiv måte. Det å bare komme seg ut å sosialisere seg med kollegaer, kunder å ikke minst gjøre noe annet enn det jeg er vandt til! Det å utfordre seg selv er veldig viktig. Noen ganger kan man lett undervurdere seg selv. Ja, jeg er 26 år, å kanskje det er lett for folk flest å si det var på tide med sin første sommerjobb.

Men herreguud så skjønne jenter jeg ble kjent med fra Finland! De hadde filmet mens jeg laget dem mat, å sendte det til meg på Instagram etterpå! «Favorittjenta vår lager French fries igjen»!🥹 oversatte dem, så søtt!

 Men kun det var en stor forandring for meg, å ikke minst så kan jeg si at jeg er stolt av meg selv for det! Det har ikke vært lett å komme seg i gjennom skolen engang. Mye fravær etter anfall. Å det samme blir det hvis jeg skulle hatt fast jobb. Jeg merket en del “stress” triggere til anfall bare nå i juli da jeg skulle jobbe. Så jeg måtte forandre timeplanen siden det ble for mye å jobbe hver dag.. Heldigvis er det en forståelsesfull sjef å la det til rette for meg, å det betydde mye for meg. Jeg har enda noen vakter igjen før jeg er ferdig. Så er det tur til Rhodos i begynnelsen av august! Gleder meg veldig. Men samtidig så blir det litt trist å slutte på Shell, haha. Kanskje jeg skal begynne der neste sommer å! 

  • Aldri undervurder dere selv, å stå på!

Har dere hatt sommerjobb i år?

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.