Et tungt farvel

Det å ta farvel med sin firbeinte bestevenn er faen ikke lett altså.. I 11 lange, vakre år har vår kjære Kiara vært i familien. Hun har gjort livet mitt så mye lettere, gitt glede å ikke minst så utrolig mye kjærlighet. Hun var smart, rampete å en gledesspreder til oss alle. Det knuser hjertet mitt at hun ikke er her med oss lengre.. Vi hadde utrolige eventyr sammen, gode lange turer. 

Hun var alltid der, holdte oss alltid med selvskap. en aktiv hund, som mange ganger fant på mye rampestreker haha! Veit ikke hvor mange ganger vi kom hjem til opprevet aviser i hele stua. Huset føles så altfor tomt. Jeg har ikke ord til å beskrive hvor stort savnet er. 
Den 26 juli fikk hun hjertesvikt, å vi var med henne helt til slutten. Hun fikk en fin begravelse. selvom det er tungt, så er det viktig å være med dem heilt til sprøyta sittes, syntes jeg. slik at dem kan føle seg tryggere. 

Kiara som valp🥺❤️Hun er dypt savnet, å høyt elsket❤️🌹 små poter setter virkelig dype fotspor💔

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.