Rhodos☀️

Hei dere!

Hei folkens!

Så heeeyaa, vi dro på ferie til Rhodos i august, å var på hotellet Sol By Meliá. Det var et kjempefint område, å maten var bare helt himmelsk. Det var i hvertfall over 30 grader, å som nordlending er det fantastisk hahah! Det har ikke vært en god sommer i Lofoten på lenge. Bare noen få dager med sol å thats it.. Så det å reise til varmere strøk er et must for meg.

Flyturen gikk fint. Å det beste var at det var direktefly fra Evenes, så slapp vi å mellomlande på Gardemoen. Så da kan man bare sove å ikke tenke på det haha. Det tok 5 timer på flyet.

Dette var utsiden fra rommet vårt. Ganske fornøyd med det. Det var en veldig fin plass å sole seg nede ved bassenget, men når det var over 30 grader, å uten vind var det ikke mulig å være der. Vi måtte dra ned til stranda for å kunne puste haha. Men stranda var bare rett over veien, så det var veldig kjekt.

Eeenste negative med hotellrommet var en del støy fra Pool Baren og bassenget generelt gjennom dagen. Høy musikk i ett kjør, og ofte var det samme sangen. Ikke noe stor liste haha! Men det gikk ikke noe utover søvnen da. – Så hvis dere skal dit, så anbefaler jeg å velge med havutsikt.

Havet var utrolig varmt i tillegg. Elsk!

Vi digget å bare ha det gøy i bølgene haha!

Vi leide en bil for å utforske litt rundt omkring, å det var såå mye fint å se. Å heldigvis kom vi over en Ranch som jeg viirkelig anbefaler dere å dra på! Det var bare helt utrolig fint. Den heter Farma Of Rhodes. Der kunne vi dra inn med dyrene, mate dem osv. Ikke hver dag man mater en struts haha! Å herreguuud lemurene var så søte! Å besøke denne plassen var en stor opplevelse! De hadde kenguru før, men etter brannen fra i fjor så mistet de dem..

Del 2 fra reisen kommer snart!
– Har dere vært på Farma Of Rhodes før?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.