Rhodos – Del 2!☀️

Hei dere!

Back to part 2 av reisen!

Som jeg nevnte i den første delen, så var det en helt utrolig opplevelse å dra til Farma Of Rhodes. Men turen tok videre til Kimolos for å se The Palace of the Grand Master of the Knights. Veldig fint å interessant! Det var veeldig fine omgivelser, med masse historie.

 

Og ikke minst Saint Pauls Gate!

Nydelig utsikt! Men opplevelsen ble noe annerledes da vi kom innenfor porten.. Der ble vi forsøket ranet av tre damer, som etterhvert kalte oss engelske rasister. I mean, come on. Normale folk kommer ikke å tar på fremmede å holder oss igjen i armene, for å så prøve å drege veskene av oss! Å så begynte de å rope rasister etter oss for vi ikke vil bli ranet haha! Noe av det mest idiotiske jeg har sett. Det at de så på seg selv som et “offer” å spiller på rasist kortet er tåpelig. Så vær forsiktig hvis dere drar dit i hvertfall. Noe å være obs på.

 

Så tok turen videre til Lindos, som virkelig var verdt å se. Men vi kom sånn midt på dagen, da det var mest travelt å folksomt. Det var totalt kaos på veiene. Fult av biler, scooter, tilogmed esler haha! Men det var så fult at vi ikke fikk parkeringsplass. Så det var en kjapp tur for å bare se litt. Det var ikke et vindpust, så var veldig varmt å gå. Men veldig fin plass! Skulle ønske vi hadde mere tid der.

 

Jeg å min kjære var så heldige å fikk feiret vår 4 års jubileum på ferie! Det er helt syykt å tenke på at det allerede har gått 4 år. Tiden går så altfor fort! Beste årene i mitt liv. Vi feirer dagen vår på en restaurant som heter Casa Italia. Utrolig god middag å veldig rask service. Tenk dere en helt full Resturant, å får verdens beste overraskelse! Han gikk på kne fremfor alle å spurte om jeg ville gifte meg med han!! Herreguud jeg ble så rørt. Han hadde spurt en servitør om å filme frieriet, å ha det magiske øyeblikket på video er så nydelig å se tilbake på❤️ Å det var spesielt at han fridde på den samme resturaten som broren min ble forlovet på for 2 år siden! Jeg sa selvfølgelig ja! Kan ikke se for meg livet uten han. Det var så rørende at alle som var i restauranten begynte å juble, de kom å gratulerte oss å ønsket oss lykke til❤️

 

Dagen etter dro vi på et akvarium. Men helt ærlig var det ikke mye spesielt å se haha. Fisk er vel alt man ser i Lofoten hahah. Men var koselig da! veldig fint laget med tuneller.

Ha en fin dag folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.