Nydelig sommerdag☀️

Hei dere!

I dag har jeg nytet dagen med min mamma, søster og det eldste tantebarnet mitt. Det har vært utrolig fint vær her hjemme, i Svolvær. Og utrolig varmt! For meg er det sinnsykt deilig siden det ikke er så lett å reise til varmere strøk for øyeblikket.  Disse dagene må man bare utnytte når man kan. Som de fleste veit, er det ikke så stabilt værforhold her i nord haha, så enjoyy when you can!☀️

Det blir mye soling i disse dagene altså! Men husk solkrem, og et godt tips til de med farget hår: Color Protection fra Wella! For meg er denne et must have! Det finnes ikke noe mer irriterende enn at sola lysner håret haha😂 Legger ved bilde og link lengre ned.

Denne bestilte jeg fra Blivakker.no

Ha fortsatt en fin dag, dere! ❤️

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.